-->

Opmerkelijk: alweer twee nieuwe gezichten én grote exit in 'Familie'

Opmerkelijk: alweer twee nieuwe gezichten én grote exit in 'Familie'
Maandag 21 November 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

‘Familie’ heeft er op zijn minst gezegd al een bewogen periode op zitten en dat terwijl het nieuwe seizoen amper drie maanden bezig is. Ook deze week staat er weer heel wat te gebeuren.

De trouwe ‘Familie’-kijkers mogen opnieuw twee nieuwe gezichten verwelkomen in hun favoriete soap. Dat verklapt actrice Charlotte Sieben, die Louise speelt, aan Het Laatste Nieuws. Haar personage woont een gastcollege bij van een van haar grote idolen, dokter in de forensische psychiatrie, Joost De Ridder. Die zal een grote indruk nalaten op haar. Tussen hen hangt meteen een duidelijk spanning in de lucht.

Spanning zal er ook zijn bij Hanne en Quinten. Ook in hun huiskamer wandelt namelijk een nieuw personage binnen. En het lijkt erop dat die eerder ongelegen komt. Zij krijgen onverwachts bezoek van Quintens nonkel Raymond, gespeeld door Frans Van der Aa. Wordt ongetwijfeld vervolgd. Twee nieuwe gezichten dus, maar dat betekent ook een opmerkelijke exit.

We moeten voorlopig afscheid nemen van Kato. Na het traumatisch voorval met Ian stapt ze namelijk het vliegtuig op. Zij vertrekt naar een vriendin op Tenerife. Hoewel haar vertrek waarschijnlijk maar tijdelijk is, vinden de fans het toch enorm jammer. “We zullen haar missen”, “Hopelijk komt ze nog terug” en “Echt spijtig”, lezen we op Facebook.

TAGS  I  Familie  I  Charlotte Sieben