-->

An Lemmens heeft slecht nieuws over gezondheid: "Het verlamt je hele leven"

An Lemmens heeft slecht nieuws over gezondheid:
Maandag 21 November 2022 - 19:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

An Lemmens is tijdelijk verdwenen uit ‘The Voice van Vlaanderen’. Tijdens de opnames van de Knockouts en de Battles was de presentatrice namelijk op zwangerschapsverlof. Tijd om te genieten van het babygeluk dus. Al was dat waarschijnlijk niet altijd even gemakkelijk.

Al sinds haar vijftiende lijdt An Lemmens namelijk aan chronische migraine. “Het verlamt je hele leven", vertelde ze eerder in Humo. Helaas is er geen beterschap in zicht. “Dat blijft aanwezig. Het verdwijnt vanaf maand vier tot maand negen in mijn zwangerschap, maar daarna komt het gewoon terug. Dat zal zo blijven”, vertelt ze nu in Het Nieuwsblad.

Die migraine zal haar helaas eeuwig blijven achtervolgen. “Het is eigenlijk al zo’n gewoonte”, geeft ze toe. “Het is kut als je het hebt, maar ik ben er inmiddels bijna een machine in geworden: ik doe gewoon door”, bedenkt ze zich. An laat haar hoofd duidelijk niet hangen.

Of ze nu in bed gaat liggen en afzien of gewoon doordoet, An vindt het allebei even erg. Dus dan blijft ze liever gaan. “Soms gaat het echt niet. Maar zeker als ik moet werken, met opnames of zo, dan doe ik gewoon door”, besluit de presentatrice. “Hoe verschrikkelijk dat ook is.”