-->

Joren uit 'Blind Getrouwd' lucht zijn hart: "Na mijn vrouw nu ook dit kwijt"

Joren uit 'Blind Getrouwd' lucht zijn hart:
Maandag 21 November 2022 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Joren en Lien besloten om niet samen te blijven na hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur. Joren deelt nu een opmerkelijk bericht op zijn Instagrampagina en krijgt daar meteen veel reacties op.

Niemand stond versteld toen Joren en Lien besloten om niet getrouwd te blijven. Ondanks deze minder leuke uitkomst, hebben ze toch voor enkele memorabele momenten gezorgd in dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Denk maar aan het incidentje in het hotel of het gezang van Joren in de straten van Bodrum.

Met zijn roze microfoon gaf Joren toen het beste van zichzelf en daar moet hij nu nog wat over kwijt. “Na mijn vrouw nu ook mijn roze microfoon kwijt”, schrijft hij op zijn Instagrampagina. Hij deelt meteen een foto samen met zijn goede vriend Christoff. Op dat plaatje is te zien dat de zanger zijn microfoon heeft afgepakt.

Joren krijgt daar al snel heel wat reacties op. “Gelukkig je humor niet”, “Zolang ze je goedgemutst karakter en je zalige lach niet afpakken, is alles oké”, “Oh jammer, hoorde je zo graag zingen”, "Je humor zit nog goed zo te zien", “Ik zou hem rap terug afpakken” en “Zalige mens jij Joren”, klinkt het onder meer in de commentaren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joren Dumont (@jorendumont)

TAGS  I  Joren en Lien  I  Blind Getrouwd  I  Joren Dumont  I  Christoff