-->

'Temptation'-Pommeline trekt haar beha uit en poseert topless voor de lens

'Temptation'-Pommeline trekt haar beha uit en poseert topless voor de lens
Dinsdag 22 November 2022 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Pommeline Tillière focust zich momenteel volledig op haar carrière als content creator op OnlyFans. Daarvoor heeft ze nu een nieuwe fotoshoot in lingerie gedaan en op Instagram toont ze enkele speelse kiekjes.

Pommeline Tillière kennen we nog van haar deelname aan ‘Temptation Island’. Naast haar job als tattoo-artiest, is ze ook pas begonnen met OnlyFans. Dat nieuws maakte ze onlangs zelf bekend, nadat ze er al heel veel vragen over kreeg. Op OnlyFans plaatst Pommeline seksueel getinte content, maar haar volledige naakte lichaam laten zien doet ze niet. 

We weten al langer dat Pommeline graag gewaagde beelden toont op Instagram, maar nu probeert ze er dus geld aan te verdienen. Om nieuw materiaal op haar OnlyFans-profiel te kunnen zetten heeft ze nu een nieuwe fotoshoot gedaan. Haar volgers krijgen daar de eerste beelden van te zien.

Op haar Instagramverhaal deelt ze namelijk twee foto’s waarop we haar in lingerie te zien krijgen. Op de eerste foto zet ze al haar rondingen in de schijnwerpers en op het tweede plaatje trekt ze zelfs haar beha uit. Het resultaat van deze fotoshoot zal waarschijnlijk alleen te bewonderen zijn op OnlyFans.

TAGS  I  Pommeline Tillière