-->

Laura Tesoro kampt met zware problemen: "De behandeling is extreem"

Laura Tesoro kampt met zware problemen:
Dinsdag 22 November 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het gaat Laura Tesoro voor de wind. Momenteel schittert ze nog als vijfde coach in ‘The Voice van Vlaanderen’, binnenkort als presentatrice in haar eigen programma ‘Starstruck’. Onlangs kreeg het VTM-gezicht helaas slechter nieuws te horen.

Afgelopen zomer kreeg Laura Tesoro te kampen met serieuze stemproblemen. En dat zorgde voor de nodige paniek. “Omdat ik me bewust werd: ‘Mijn stem is mijn job, mijn leven. Wat als daar iets mee gebeurt?’”, vertelt ze nu openhartig in Het Laatste Nieuws. “Dat was hectisch en vooral even heel confronterend.”

Gelukkig werd de zangeres goed opgevolgd, en vooral goed behandeld. Maar een pretje was het niet. “De behandeling was wel extreem. Ik heb vier weken niet gezongen, vier dagen niet gepraat”, gaat Laura verder. Ze zal er voor de rest van haar leven heel voorzichtig mee moeten omspringen. “Mijn stem is wel mijn instrument en ik moet daar gewoon voor zorgen”, besluit ze.

Blijven trainen en zangcoaching volgen, is de boodschap. En haar stem ondertussen niet té veel druk opleggen. Binnenkort gaat haar nieuwe clubtour van start, maar tot die tijd kan ze haar stem nog wat laten rusten. “Ik ben niet bang om opnieuw met stemproblemen te kampen, maar ik ben wel blij dat de tour pas in februari plaatsvindt, zodat mijn stem de nodige tijd krijgt”, aldus Laura.