Mathias Vergels blaast iedereen omver met waanzinnig nieuws: "Niet te geloven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Vergels blaast iedereen omver met waanzinnig nieuws: "Niet te geloven"

Mathias Vergels blaast iedereen omver met waanzinnig nieuws: "Niet te geloven"

Mathias Vergels heeft heel goed nieuws te horen gekregen. Daar vertelt hij nu zelf graag meer over op sociale media.

Mathias Vergels kennen we vooral als Lowie Bomans in de VRT-soapserie ‘Thuis’. Wat niet iedereen weet, is dat hij ook zingt. Onlangs bracht hij zijn nieuwe nummer 'Sinds Jij Bent Weggegaan’ uit en die doet het momenteel enorm goed. Daar moet hij nu wat meer over kwijt op zijn Instagramverhaal.

“Niet te geloven”, begint hij aan zijn tekstje. “Mijn nieuwste single komt deze week binnen als hoogste nieuwkomer in de Vlaamse Ultratop”, klinkt het enthousiast. Dat is een heuse prestatie. “Gesteund door de schoonste sterren aan de hemel. Op naar volgende week”, aldus Mathias.

Ook heeft hij nog een mooie boodschap voor zowel zijn crew als zijn fans. “Merci aan het management, de beste platenfirma, de studiomeester en mijn fantastische muzikanten. Steun ons door massaal te luisteren. Merci om achter ons te staan. Jullie zijn de max”, schrijft hij dankbaar.

Mathias Vergels blaast iedereen omver met waanzinnig nieuws: "Niet te geloven"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws