-->

Jamie-Lee Six maakt volgers helemaal gek in een erg pikant lingeriesetje

Jamie-Lee Six maakt volgers helemaal gek in een erg pikant lingeriesetje
Woensdag 23 November 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jamie-Lee Six laat Instagram bijna crashen met enkele zeer uitdagende kiekjes in lingerie. De influencer deelt opnieuw enkele beelden van een spannende fotoshoot.

Jamie-Lee Six is helemaal klaar voor de feestdagen. Voor het modemerk Etam deed ze al even geleden een fotoshoot in kerstthema, maar nu deelt ze daar opnieuw nooit eerder geziene beelden van. Zo krijgen we haar onder meer in pyjama te zien, maar ze laat zich ook van haar meest speelse kant zien in een sexy setje.

Op de foto op haar Instagramverhaal laat ze zo wel erg diep in haar boezem kijken. Ze doet haar hemdje volledig open en daardoor kunnen we ook haar doorschijnende lingerie zien. Jamie-Lee laat weinig aan de verbeelding over, maar dat zullen haar volgers waarschijnlijk helemaal niet erg vinden.

Daarna deelt Jamie-Lee ook nog twee andere kiekjes op haar Instagrampagina. Ondanks dat op die foto's braaf haar pyjama draagt, valt daar toch ook nog iets aan op. Ze staat namelijk met influencer Steffi Mercie voor de lens. De twee poseren samen voor de kerstboom terwijl ze cadeautjes vasthebben.

TAGS  I  Jamie-Lee Six