-->

Nuria uit 'Blind Getrouwd' shockeert op Instagram: "Ongecensureerde content!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' shockeert op Instagram:
Dinsdag 22 November 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Nuria Gilizintinova doet een straffe bekentenis op sociale media. De ‘Blind Getrouwd’-ster praat openlijk over een heel moeilijke periode in haar leven.

Nuria Gilizintinova kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Stijn en ondertussen zijn ze al zeven jaar samen. Toch hebben ze het niet altijd gemakkelijk gehad, want Nuria is door een moeilijke periode gegaan. Daar vertelt ze nu meer over op haar Instagrampagina.

Dit voorjaar had Nuria het enorm druk, waardoor het allemaal teveel werd. “Afgelopen september was ik mezelf tegengekomen. Ik moest plots zeggen: ‘Het gaat niet’”, bekent ze. “Alles werd ineens een ‘moetje’, weinig plezier en het gevoel dat er 100 kilo op je weegt. De berg die ik moest beklimmen werd groter en groter", klinkt het.

Toch gaat het ondertussen weer beter met Nuria. “Ik heb het geluk gehad dat ik het tij nog kon doen keren”, geeft ze eerlijk toe. Ze sluit haar berichtje af op een positieve noot. “Mijn energielevel is er nog niet 100%, maar dat begint te komen. Ik heb het gevoel mijn sparkle terug te hebben. Ik heb er zin in!”, aldus een optimistische Nuria.

Herkenbaar

Haar volgers bewonderen alvast haar eerlijkheid. “Zo goed dat je dit deelt”, “Duizend hartjes voor jou en dat je hier zo open over durft te zijn”, “Helemaal mee eens” en “Wat ben jij toch een topwijf! Je deelt dit, puur en rauw. Een gevoel waar zo veel mensen momenteel mee vechten”, klinkt het onder meer in de commentaren.