Ook Joren haalt uit naar 'Blind Getrouwd'-experts: "Houden ze geen rekening mee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ook Joren haalt uit naar 'Blind Getrouwd'-experts: "Houden ze geen rekening mee"

Ook Joren haalt uit naar 'Blind Getrouwd'-experts: "Houden ze geen rekening mee"

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur mag er dan wel op zitten, de makers krijgen nog steeds harde kritiek te verduren. Eerder liet Jana zich al negatief uit over de montage, nu laat ook Joren van zich horen.

Voor Lien en Joren draaide het hele ‘Blind Getrouwd’-verhaal op een sisser uit. “Ik moet nu verder als een gescheiden man en dat vind ik een erg spijtige zaak”, vertelt hij openhartig in Dag Allemaal. De gevoelens leken maar niet te komen en vooral Lien bouwde een muur rond zich op. Maar volgens Joren is het al in het prille begin misgelopen.

In het weekblad neemt Joren nu geen blad voor de mond en zegt hij de makers van het programma waar het op staat. “Je moet weten, volgens de testen waarmee we aan elkaar werden gekoppeld, scoorden wij enorm hoog qua potentieel”, begint hij. Maar dat alleen is natuurlijk geen garantie op slagen.

“Waar de experten geen rekening mee houden, is wanneer iemand voor het altaar staat en het niet meteen voelt”, moet Joren van het hart. Hij heeft Lien in zijn eeuwig enthousiasme meteen overdonderd. “Veel mensen hebben me achteraf gezegd dat ik veel te druk was, en ik kon hen alleen maar gelijk geven”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws