-->

Opent Studio 100 deuren? Diede van den Heuvel heeft wilde plannen na K3

Opent Studio 100 deuren? Diede van den Heuvel heeft wilde plannen na K3
Woensdag 23 November 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Vorige week is Hanne Verbruggen voor de eerste keer mama geworden. Zij geniet nu volop van de rust en de tijd met haar gezinnetje. Tot ze terug is, neemt Diede van den Heuvel haar plekje in in K3. En dat is hopelijk nog maar het begin van haar carrière.

Diede werd vorig jaar vierde in ‘K2 zoekt K3’. Zij zag haar grootste droom in de finale in duigen vallen. Tot nu. Aangezien Hanne op zwangerschapsverlof is en er in Nederland nog tot eind december K3-shows op het programma staan, schittert Diede momenteel naast Marthe en Julia op het podium.

Voor Diede is het een droom die uitkomt. Met haar tijdelijke K3-schap wil ze zichzelf dan ook maar al te graag op de kaart zetten. Eind december komt er namelijk al een einde aan haar interimopdracht. Al hoopt ze dat dit niet het einde van haar carrière hoeft te betekenen.

Diede hoopt dat er nu andere deuren voor haar zullen openen en durft daarvoor vooral in de richting van Studio 100 te kijken. "Ik zou het bijvoorbeeld ook heel tof vinden om in een musical mee te spelen”, droomt Diede stiekem in Flair. “Als ze iets voor me hebben, mogen ze me altijd bellen. Ze hebben mijn nummer”, aldus het tijdelijke K3’tje.

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Diede van den Heuvel