-->

Koen Crucke haast onherkenbaar op nieuwe foto's: "Eindelijk een andere ik"

Koen Crucke haast onherkenbaar op nieuwe foto's:
Dinsdag 22 November 2022 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Koen Crucke verrast zijn volgers met enkele kiekjes op zijn Instagrampagina. Meteen valt op dat hij er totaal anders uitziet.

Koen Crucke schittert momenteel in de nieuwe kortfilm ‘Passé’ die geregisseerd is door Ward De Waele. Op zijn Instagrampagina toont hij enkele beelden van die kortfilm en zijn volgers merken al snel op dat Koen er bijna onherkenbaar uitziet. “Eindelijk mag ik aan het grote publiek een andere Koen Crucke laten zien”, schrijft hij erbij. 

In de zwart-witfilm speelt hij een man die doodgaat aan een ongeneeslijke ziekte. Met een opvallende bril, een snor en een ander kapsel lijkt hij helemaal niet op zichzelf. “Het is eens iets anders dan de Koen Crucke die de film-, tv-makers en ook de fans gewend zijn te zien”, vertelt hij aan Primo.

In de reacties zijn de fans alvast heel enthousiast. “Top!”, “Octaaf De Bolle jaren later”, “Supertof”, “De Koen Crucke die we kennen is en blijft een klassebak”, “Wauw, wat een geweldig personage” en “Indrukwekkend”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koen Crucke (@koenenco)

TAGS  I  Koen Crucke