An Lemmens neemt drastisch besluit over dochtertje Zappa Rosa Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens neemt drastisch besluit over dochtertje Zappa Rosa

An Lemmens neemt drastisch besluit over dochtertje Zappa Rosa

The Voice van Vlaanderen’ is volop aan de gang, maar An Lemmens moeten we voorlopig helaas even missen op het scherm. Tijdens de Knockouts en Battles was de presentatrice namelijk op zwangerschapsverlof en viel Gloria Monserez voor haar in.

In de liveshows keert An Lemmens gewoon weer terug. Maar ondertussen is de presentatrice dus wel een zoontje rijker. Tijdens de opnames van ‘The Voice’ werd ze voor de tweede keer mama. Zappa Rosa, Ans dochtertje van bijna 8, mag zich trotse grote zus noemen van Roscoe.

Naast ‘The Voice van Vlaanderen’ presenteert An Lemmens binnenkort natuurlijk het zevende seizoen van ‘The Voice Kids’. Een programma waaraan haar dochtertje maar al te graag zelf eens zou willen deelnemen. "We spelen thuis al die programma’s na: 'The Voice Kids', 'Belgium's Got Talent'... Noem maar op", vertelt An nu in Het Nieuwsblad.

"Heel schattig", wil An erover kwijt. Helaas moet de presentatrice haar dochtertje wel teleurstellen. "Maar haar ook echt laten meedoen? Dat gaat niet gebeuren", lacht ze. Maar ze heeft Zappa Rosa wel beloofd om haar eens mee te nemen naar de repetities van ‘The Voice’. "Dan mag ze wel iets zingen", besluit An.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws