-->

Kort na verloving kondigt Rik Verheye opnieuw heuglijk nieuws aan: "Proficiat!"

Kort na verloving kondigt Rik Verheye opnieuw heuglijk nieuws aan:
Dinsdag 22 November 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het leven lacht Rik Verheye toe. Onlangs nog raakte zijn relatie met Ella Leyers bekend, drie maanden later zijn de tortelduifjes al verloofd en hebben ze hun eigen liefdesnestje gekocht. Wie denkt dat het goede nieuws daar ophoudt, zit er mooi naast.

Eerder dit jaar zagen we Rik Verheye nog schitteren in de gloednieuwe reeks ‘Nonkels’. De Play4-serie viel zo hard in de smaak dat er meteen een tweede seizoen werd aangekondigd. En dat succes wordt nu nog maar eens benadrukt met een nominatie voor ‘De HA! Van Humo’, een jaarlijkse televisieprijs waarmee het weekblad ieder jaar het beste tv-programma bekroont.

Gezien het grote succes van ‘Nonkels’ is de kans groot dat Rik Verheye en zijn collega’s straks in de prijzen vallen. Al moet de concurrentie zeker niet onderdoen. Ook de kijkcijferhit ‘Chantal’, ‘Het proces dat niemand wou’ over Bart De Pauw en ‘Viva La Feta’ van Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis maken onder andere kans op de award.

Geduchte tegenstanders dus. Maar als we de ‘Nonkels’-fans mogen geloven, gaat hun favoriete reeks straks met de overwinning naar huis. “Meer dan verdiend”, “En terecht”, “Proficiat” en “Jullie verdienen het”, lezen we in de reacties onder Rik Verheyes Instagrampost. Award of niet, de fans zullen hen duidelijk niet in de steek laten. “Ik kijk al uit naar het volgende seizoen”, besluiten ze gezamenlijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rik Verheye (@rikverheye)

TAGS  I  Rik Verheye  I  Ella Leyers  I  Nonkels