-->

'Temptation'-Pommeline krijgt bijzondere reacties op sexy foto van haar borsten

'Temptation'-Pommeline krijgt bijzondere reacties op sexy foto van haar borsten
Vrijdag 25 November 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Pommeline Tillière maakt het opnieuw bloedheet op Instagram. Ze deelt een nieuw plaatje waarop ze erg weinig aan de verbeelding overlaat en daar krijgt ze meteen heel wat opmerkelijke reacties op.

Pommeline Tillière kennen we nog van ‘Temptation Island’. Sindsdien is ze actief als tattoo-artieste, maar recent is ze ook begonnen met OnlyFans. Op dat platform kunnen mensen abonneren om seksueel getinte foto’s te zien van haar. Om haar profiel te promoten plaatst ze nu opnieuw een erg pikant plaatje op Instagram.

Pommeline poseert voor de spiegel en meteen valt op dat ze een erg speciale outfit draagt. Ze heeft namelijk een doorschijnend topje aan en daardoor zijn heel haar borsten te zien. Ook haar tepels zijn zichtbaar, maar die heeft ze bedekt met twee vierkantjes. Dat doet ze omdat anders Instagram de expliciete foto zou verwijderen.

De realityster krijgt meteen enkele opmerkelijke reacties van haar fans, want die willen duidelijk nóg meer zien. “Pfff, die vierkantjes”, klinkt het. Anderen vinden dan weer dat ze er geweldig uitziet. “Mooie borsten”, “Oef”, “Mooi lichaam”, “Damn”, “Knap ding” en “Jij bent een ongelofelijke mooie en sexy vrouw”, reageren ze onder meer.