-->

Meer informatie lekt uit over controverse rond prins Harry en Meghan Markle

Meer informatie lekt uit over controverse rond prins Harry en Meghan Markle
Zaterdag 26 November 2022 - 09:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Er is al heel wat geschreven over de miljoenendeal van prins Harry en Meghan Markle met Netflix. Eindelijk komt er daar nu meer nieuws over naar buiten.

Al sinds vorig jaar werken Harry en Meghan samen met streamingplatform Netflix aan een eigen documentairereeks. Het koppel zou daar zo’n slordige 20 miljoen euro voor krijgen, maar de samenwerking bleek al even niet zo vlot te verlopen. Zo gingen er geruchten de ronde dat Netflix de documentaire zou uitstellen of zelfs volledig zou annuleren.

Normaal gezien zou de documentaire over het leven van Harry en Meghan uitkomen na het vijfde seizoen van de Netflix-reeks ‘The Crown’. Echter ligt die serie onder vuur en Harry en Meghan zouden ook niet tevreden zijn over de manier waarop hun verhaal verteld wordt in hun documentaire. Insiders wisten eerder al te vertellen dat het koppel verschillende uitspraken wilden aanpassen na het overlijden van Queen Elizabeth.

Echter lekt er nu opmerkelijk nieuws uit, want Page Six kondigt aan dat de documentaire wel nog op Netflix zal verschijnen. Bovendien zullen we daar niet lang op moeten wachten, want volgens Page Six kunnen we vanaf 8 december kijken naar de reeks over Harry en Meghan. 

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle