Tanja Dexters doet wenkbrauwen fronsen na opvallende uitspraak: "Schandalig!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters doet wenkbrauwen fronsen na opvallende uitspraak: "Schandalig!"

Tanja Dexters doet wenkbrauwen fronsen na opvallende uitspraak: "Schandalig!"

Tanja Dexters moest onlangs voor de politierechter verschijnen en volgens haar heeft ze een levenslang rijverbod gekregen. Echter twijfelen de media nu over een uitspraak die ze daarover doet.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ze dat ze veroordeeld werd tot een effectief rijverbod van zes maanden, maar dat blijkt volgens haar nu niet te kloppen. “Ik kreeg voor het eerst te lezen dat ik eigenlijk een levenslang rijverbod heb”, bekent ze nu. “Gelukkig is er een clausule die zegt dat ik na zes maanden wel een nieuwe aanvraag mag aandienen om opnieuw te mogen rijden”, aldus Tanja.

Toch klopt dat niet volgens Het Nieuwsblad. “Een effectief rijverbod kan nooit herzien worden”, zegt een rechter in de politierechtbank Antwerpen. Tanja werd dus rijongeschikt verklaard. “In de praktijk gaat het hier meestal om bestuurders met een drugs- of alcoholverslaving. Door hen rijongeschikt te verklaren, biedt de rechter hen een perspectief. Als ze zich herpakken, kunnen ze nadien toch weer rijden”, klinkt het.

In de reacties onder het artikel van Het Nieuwsblad zijn de lezers niet mals voor haar. “Levenslang is effectief levenslang”, “Omdat het een BV is of wat?”, “Verwend nest”, “Zou echt schandalig zijn, wat heeft die allemaal al niet uitgestoken. Ze mag er fier op zijn, met geld kan alles zeker” en “Zou het kunnen omdat ze Tanja Dexters heet?”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws