-->

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' wijst Jana opnieuw af: dit is haar echte reactie

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' wijst Jana opnieuw af: dit is haar echte reactie
Donderdag 24 November 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Veel ‘Blind Getrouwd’-kijkers waren geschokt toen Jana en Christiaan besloten om niet verder te gaan met elkaar. Na het avontuur hebben ze nog even gedate, maar Christiaan trok er opnieuw de stekker uit. Daar vertelt hij nu zelf meer over in een nieuw interview.

In de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zeiden Jana en Christiaan allebei ‘nee’, maar al snel bleek dat Jana spijt had van die keuze. Na hun avontuur hebben de twee nog afgesproken en berichtjes gestuurd. Dat geeft Christiaan zelf toe aan TV-Familie. “Eerlijk gezegd was ik ook nieuwsgierig naar hoe het zou aanvoelen tussen ons, zonder de camera’s”, klinkt het.

“Maar Jana wilde het écht opnieuw een kans geven, terwijl ik wat twijfels had”, onthult hij. Bij de laatste date heeft hij dan ook toegegeven dat hij geen verliefde gevoelens voor haar heeft. “Daarom dat ik een tweede keer ‘nee’ moet zeggen, helaas”, aldus Christiaan. En dat was toch wel moeilijk voor hem. “Het is de tweede keer dat er wat schuldgevoel blijft hangen”, bekent hij.

"Iemand teleurstellen is nooit fijn, maar ik moet eerlijk zijn”, legt Christiaan uit. Toch had Jana veel begrip voor zijn beslissing. “Ze heeft me bedankt. Omdat ze nu weet waar ze staat”, onthult hij. Dat bekent wel niet dat ze elkaar niet meer spreken. “We horen elkaar nog elke dag trouwens. Het is fijn dat we nog door dezelfde deur kunnen”, besluit hij.