-->

Haar in de boter bij Maxime Meiland en haar man Leroy: "Ik zie hem nooit meer"

Haar in de boter bij Maxime Meiland en haar man Leroy:
Zaterdag 26 November 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In de nieuwste aflevering van ‘Chateau Meiland’ is het bijna tijd voor het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Toch hebben de twee erg veel twijfels.

Maxime Meiland schittert nog steeds in ‘Chateau Meiland’. In de aflevering van deze week kregen we meer te zien van de voorbereidingen voor haar bruiloft, maar die verlopen duidelijk niet altijd even vlot. Zo zijn Maxime en Leroy niet meer zeker of ze hun openingsdans nog wel willen doen.

De reden daarvoor is dat ze niet meer veel tijd hebben om alle pasjes van de complexe dans te leren. Maxime en Leroy zouden dan thuis nog veel moeten oefenen, maar dat is volgens Maxime niet zo gemakkelijk. Zo haalt ze stevig uit naar hem. “Ik zie jou nooit meer. Je bent alleen maar weg”, zegt ze gefrustreerd.

Dat is niet de eerste keer dat Maxime dat zegt over Leroy en dat kunnen ook haar ouders bevestigen. Martien en Erica vertellen dat hun dochter dit al vaker heeft aangekaart bij hen. "Zij zegt dat ze avonden en weekenden alleen zit”, klinkt het. Toch lijkt het ondertussen beter te gaan, want Maxime en Leroy zijn nog steeds getrouwd. 

 

TAGS  I  Maxime Meiland  I  Leroy Molkenboer  I  Chateau Meiland