-->

Kelly Pfaff bijt van zich af na felle kritiek op haar gezin: "Bedankt"

Kelly Pfaff bijt van zich af na felle kritiek op haar gezin:
Donderdag 24 November 2022 - 21:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Kelly Pfaff deelt enkele beelden van haar gezin in de Verenigde Staten op sociale media. Al snel krijgt ze daar commentaar op, maar dat laat ze niet zomaar voorbijgaan.

Kelly Pfaff, haar man Sam Gooris en hun twee kinderen Shania en Kenji waren onlangs op reis in de Verenigde Staten. Daar gingen ze op roadtrip en filmden ze een tweede seizoen voor ‘Expeditie Gooris’. In het eerste seizoen bezochten ze enkele bestemmingen in Europa, maar deze keer trokken ze dus naar Amerika.

Op Instagram heeft het gezin al enkele kiekjes laten zien van deze fantastische trip en dat doet Kelly nu nog eens. In de commentaren staat het vol lieve reacties van enthousiaste fans die erg uitkijken naar het nieuwe seizoen. “Mooi gezin, altijd met plezier naar gekeken”, “Geweldig”, “Benieuwd naar de uitzendingen” en “Toppers”, klinkt het onder meer.

Toch is niet iedereen even positief over een tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’. “Komen die weer op tv? Hebben ze geld nodig?”, reageert iemand onder haar Instagrambericht. Ze heeft meteen een duidelijk antwoord klaar staan. “Nee, maar bedankt voor de bezorgdheid”, schrijft ze kort en bondig. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris 🎀 (@kellypfaffg)

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Sam Gooris