-->

Rani De Coninck diep bedroefd na hartverscheurend nieuws

Rani De Coninck diep bedroefd na hartverscheurend nieuws
Donderdag 24 November 2022 - 11:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Julie Van den Steen maakte gisteren vreselijk nieuws bekend. Afgelopen zomer is de radio- en televisiepresentatrice haar kindje verloren. Bekend en onbekend Vlaanderen steekt haar nu een hart onder de riem. Ook Rani De Coninck probeert haar op te vrolijken.

In een aangrijpend bericht en filmpje op Instagram liet Julie weten dat ze in juli een miskraam heeft gehad. Het VTM-gezicht was 12 weken zwanger toen het hartje van haar kindje helaas stopte met kloppen. “Mijn wereld stond stil”, schrijft de presentatrice op Instagram.

Julie heeft een enorm zware periode achter de rug. “Dat was behoorlijk traumatisch. Dat is het nog altijd als ik heel eerlijk ben”, bedenkt ze zich. Gelukkig kan ze op de steun van haar volgers rekenen. “Veel sterkte”, wenst Lotte Vanwezemael haar toe. “Warme knuffel”, schrijft An Lemmens. “Mooi en moedig om het te vertellen, veel liefs”, wil Dina Tersago kwijt.

Ook Rani De Coninck staat klaar om collega Julie op te vangen. “Veel liefde voor jou en voor iedereen die hetzelfde meemaakt”, schrijft ze op haar Instagramverhaal. Ze probeert Julie dan ook met een bijzonder gebaar op te beuren. Vandaag neemt ze speciaal haar hond Maurice mee naar het werk. “Dus als je in de buurt bent, kom maar wat liefde tanken”, richt Rani zich tot Julie.

Bron: Instagram Stories