-->

Kwade Amy Courtens boort K3'tjes Hanne, Marthe en Julia de grond in

Kwade Amy Courtens boort K3'tjes Hanne, Marthe en Julia de grond in
Vrijdag 25 November 2022 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Tot grote verrassing van velen, waaronder ‘K2 zoekt K3’-finaliste Amy Courtens, werd Diede van den Heuvel gekozen als vervangster van K3’tje Hanne Verbruggen nu zij met zwangerschapsverlof is. Niet Amy zelf dus, die wel tweede werd in de wedstrijd.

Amy was misschien wel de meest logische keuze geweest om Hanne te vervangen in de resterende K3-shows in Nederland. Toch werd ze niet gecontacteerd. De ‘K2 zoekt K3’-finaliste haalde al meermaals fel uit naar Studio 100, maar  houdt toch vol dat ze geen wrok koestert. Integendeel.

“Ik ben ze net heel dankbaar, want de wedstrijd heeft deuren voor mij geopend”, wil Amy kwijt in Dag Allemaal. “Ik ben niet boos dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij. Ik gun het haar”, geeft ze eerlijk toe. Ze gunt Diede het allerbeste, maar voor de andere meisjes is ze niet zo mals. Amy is helemaal klaar met K3. “K3 is voor mij een afgesloten hoofdstuk”, besluit de blondine vastberaden.

En ze is niet de enige die daar zo over dacht. Na het hele ‘K2 zoekt K3’-avontuur heeft Amy niets meer van de K3'tjes gehoord. “Met Hanne, Marthe en Julia is het contact verwaterd. Buiten af en toe op Instagram, horen we elkaar niet meer”, klinkt het. Eerder liet Amy ook al weten dat ze de meisjes na de finale nog een berichtje had gestuurd om hen succes te wensen, maar daar kreeg ze zelfs nooit antwoord op.