-->

Na moeilijke periode krijgt Gert Verhulst eindelijk geweldig nieuws te horen

Na moeilijke periode krijgt Gert Verhulst eindelijk geweldig nieuws te horen
Donderdag 24 November 2022 - 16:30   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Gert Verhulst heeft er geen gemakkelijke tijden op zitten. Hij moest onlangs afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter Marcel en kreeg bakken kritiek over zich heen, van boze K3-fans die shows met Hanne wilden in plaats van Diede én door racistische uitspraken in zijn talkshow. Nu heeft hij gelukkig beter nieuws.

Dat ‘De Tafel van Vier’ het de laatste tijd met een pak minder kijkers moet stellen, laat Gert niet aan zijn hart komen. “De bazen van de zender zijn meer dan tevreden. Wie ben ik dan om dat niet te zijn?”, lacht de presentator in Het Laatste Nieuws. Meer nog, het einde van de talkshow is nog lang niet in zicht.

De Tafel van Vier’ loopt nog tot 8 december, maar komt in januari gewoon al terug. Bovendien mogen we na de zomervakantie een gloednieuw seizoen verwachten. Ondanks de controverse rond de eerste afleveringen van het programma, moet Gert dus nog geen afscheid nemen van zijn talkshow. “En ik wil graag nog een hele tijd verder gaan”, klinkt hij trots.

“Hier zit een tevreden man, die echt blij is dat hij dit avontuur is aangegaan”, besluit Gert. Toch geeft hij toe dat er ruimte is voor verbetering. Ze zijn al meer de entertainmentkant opgegaan om commotie te vermijden, nu alleen nog de kijkcijfers opkrikken. “Natuurlijk moet het nog beter. Veel beter. Ik zou graag vast boven de grens van 200.000 kijkers zitten. Elke avond opnieuw”, zegt de presentator vastberaden.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  De Tafel van Vier