-->

Amy Courtens doet serieus boekje open over ex-K3'tje Karen Damen

Amy Courtens doet serieus boekje open over ex-K3'tje Karen Damen
Vrijdag 25 November 2022 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Vorig jaar zag Amy Courtens haar grootste droom in duigen vallen en bij Julia Boschman wel in vervulling gaan. Ze werd namelijk tweede in ‘K2 zoekt K3’. Onlangs zag ze dat opnieuw gebeuren toen niet zij, maar Diede van den Heuvel, die vierde werd, Hanne mocht vervangen in K3.

Ondertussen heeft Amy alles een plaats kunnen geven en gunt ze Diede het tijdelijke K3-schap van harte. Ook tegenover Studio 100 koestert ze geen wrok. “Ik ben ze net heel dankbaar, want de wedstrijd heeft deuren voor mij geopend”, wil Amy kwijt in Dag Allemaal. K3 is een afgesloten hoofdstuk voor haar. Na het hele ‘K2 zoekt K3-avontuur heeft Amy zelfs niets meer van de andere meisjes gehoord.

“Met Hanne, Marthe en Julia is het contact verwaterd”, klinkt het teleurgesteld. “Buiten af en toe op Instagram, horen we elkaar niet meer.” Amy is dan misschien geen dikke vriendjes geworden met Hanne, Marthe en Julia, ze heeft er wel een hechte vriendschap met een ander K3’tje aan overgehouden: Karen Damen.

Dat Amy en het ex-K3’tje het erg goed met elkaar kunnen vinden, lieten ze allebei al meermaals zien op Instagram en TikTok. Nu Amy K3 en zelfs haar zangcarrière helemaal achter zich heeft gelaten, stort ze zich op talloze andere projecten. En daar helpt Karen graag een handje bij. “Antony, de man van Karen Damen, is mijn manager”, vertelt de blondine. “Als ik met Antony ergens over bel, dan geeft Karen ook eerlijk haar mening. Eigenlijk is zij mijn showbizzmama”, aldus Amy.

TAGS  I  Amy Courtens  I  K3  I  Julia Boschman  I  Diede van den Heuvel  I  Karen Damen