-->

Kusfoto van Mathieu Terryn met andere man doet de ronde op internet

Kusfoto van Mathieu Terryn met andere man doet de ronde op internet
Vrijdag 25 November 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Er was de laatste dagen nogal wat te doen rond het WK voetbal in Qatar. Het kampioenschap is nog maar net van start gegaan, of de Rode Duivels stuiten al heel wat mensen tegen de borst. Mathieu Terryn is een daarvan. Dat maakt de zanger op een bijzondere manier duidelijk.

Qatar en mensenrechten schenden gaan hand in hand. Zo is onder andere homoseksualiteit verboden in het land en hebben vrouwen er veel minder rechten dan mannen. Daarom was Eden Hazard als aanvoerder van de Rode Duivels gisteren normaal van plan om met de befaamde ‘One Love’-armband op het veld te verschijnen, maar hij deed het uiteindelijk toch niet.

FIFA heeft de band, die voor inclusie staat, namelijk verboden en dreigt met een gele kaart als een speler hem tóch om zijn arm heeft. De Rode Duivels gehoorzamen dus flink. En Mathieu Terryn denkt er het zijne van. Hij deelde een oude foto op zijn Instagramverhaal waarop hij Max Colombie van Oscar and the Wolf, die het officiële WK-lied van de Rode Duivels zingt, een dikke smakkerd op de mond geeft. “Liefde is liefde. Leven en laten leven”, klinkt Mathieus overduidelijke boodschap.

De foto circuleert opnieuw op Instagram en de ‘The Voice’-coach mag op heel wat steun rekenen. “Voila, dat is gesproken”, zijn zijn volgers het er unaniem over eens. Ook zijn vrouw Marie Wynants, dj Charlotte de Witte en Jani Kazaltzis staan honderd procent achter hem. Mathieu is bovendien niet de eerste die zich uitlaat over deze hele heisa. Siska Schoeters, Andy Peelman en Conner Rousseau onder anderen waren hem al voor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mathieu Terryn (@mathieuterryn)

TAGS  I  Mathieu Terryn  I  Marie Wynants  I  Max Colombie