Tanja Dexters poseert op bed en showt uitdagend lingeriesetje: "Hallo kroket!" sexy
sexy

Tanja Dexters poseert op bed en showt uitdagend lingeriesetje: "Hallo kroket!"

Tanja Dexters poseert op bed en showt uitdagend lingeriesetje: "Hallo kroket!"

Tanja Dexters trakteert haar volgers opnieuw op een erg pikant plaatje. Zo deelt ze een gewaagde bedfoto en die lijkt duidelijk in de smaak te vallen bij haar fans.

Tanja Dexters werd in 1998 verkozen tot Miss België, maar 24 jaar later ziet ze er nog steeds even goed uit. Op sociale media deelt ze nog vaak knappe plaatjes van zichzelf en soms durven die ook wel eens heel uitdagend te zijn. Zo krijgen we soms al eens een blote poep of een bikinifoto van Tanja te zien.

Deze keer deelt ze toch wel een heel bijzonder plaatje, want Tanja zit op haar knieën op bed. Ze draagt zwarte lingerie en zet zo haar goedgevulde boezem én haar strakke lichaam in de kijker. Met een hand in het haar en een zwoele blik maakt ze al haar volgers gek. “Goeiemorgen”, schrijft Tanja onder het plaatje.

In de commentaren laten haar volgers weten dat ze er geweldig uitziet. “Als dat in de ochtend is dan ben ik al benieuwd naar de avond”, “Nog altijd even sexy als 20 jaar geleden”, “Amai, je blijft een bommetje”, “Wauw, babe”, “Damn”, “Wat een mooi lichaam” en “Prachtige vrouw”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws