'Familie'-acteur Yanni Bourguignon laat bolle buik van zwangere vriendin zien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon laat bolle buik van zwangere vriendin zien

'Familie'-acteur Yanni Bourguignon laat bolle buik van zwangere vriendin zien

Yanni Bourguignon en zijn verloofde Kelly worden binnenkort voor de allereerste keer mama en papa. De acteur deelt nu een foto van Kelly’s bolle buik en hij deelt ook meteen een bijzondere boodschap.

Yanni Bourguignon, die Cédric speelt in ‘Familie’, vroeg zijn vriendin Kelly vorig jaar al ten huwelijk. Nu heeft hij nog geweldig nieuws, want over een paar weken zal hij zijn zoontje mogen verwelkomen. Op Instagram deelt hij nu een prachtige foto van de twee waarop we ook de bolle buik van Kelly te zien krijgen.

Yanni plaatst onder dat kiekje ook nog een boodschap voor zijn kindje. “Hey kleine, papa hier”, begint hij aan zijn tekst. “Mensen vragen mij of ik klaar ben om papa te worden… NOPE!”, geeft hij eerlijk toe. “Maar hey, samen komen we er wel achter, toch?”, klinkt het gerust. Vervolgens moet hij ook nog wat kwijt over zijn verloofde.

“Wees gerust, die lieve madam die u al acht maanden bij haar heeft, die is er helemaal klaar voor. Je hebt geluk met zo’n mama en ik met zo’n vrouw”, schrijft Yanni. Om af te sluiten zegt hij dat hij nog even gaat gamen, want hij vreest dat hij daar binnenkort geen tijd meer voor gaat hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws