-->

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel in bikini lokt massaal veel commentaar uit

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel in bikini lokt massaal veel commentaar uit
Zaterdag 26 November 2022 - 17:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Celine Van Ouytsel geniet momenteel van een welverdiende vakantie in het Spaanse Marbella. De ex-Miss België trakteerde haar volgers al meermaals op enkele leuke vakantiekiekjes. Maar vooral met haar recentste bikinifoto lokt ze nu heel wat reacties uit.

Nu de winter stilaan ons land insluipt, is Celine Van Ouytsel ervanonder gemuisd en zoekt ze zonnigere oorden op. Maar met haar bikinifoto’s onder de Spaanse zon doet ze ook de temperaturen hier een beetje stijgen. Ze laat dan ook niet veel tot de verbeelding over. Haar Miss België-titel heeft ze destijds duidelijk niet gestolen.

Maar die vakantierust kwam maar net op tijd. “I’m out”, schrijft Celine met een vermoeide emoji op Instagram. “Rust maar lekker uit”, “Laat je lichaam genezen” en “Ontspan je, je hebt het verdiend”, wensen haar volgers haar toe. Maar dat Celine pompaf is, daar merken haar volgers niet al te veel van.

“Wat zie je er nog steeds ongelooflijk goed uit”, merkt een van haar volgers op. De rest is het er duidelijk mee eens. Ze strooien met complimenten. “Prachtige vrouw”, “Ik ben verliefd”, “Hola zeker”, “Hot girl” en “Je bent om op te eten”, luidt het in de commentaren.

TAGS  I  Celine Van Ouytsel