Tanja Dexters spreekt openlijk over haar wilde jaren: "Daar begon het mee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters spreekt openlijk over haar wilde jaren: "Daar begon het mee"

Tanja Dexters spreekt openlijk over haar wilde jaren: "Daar begon het mee"

Tanja Dexters is terug van weggeweest. Na een erg moeilijke periode duikt ze opnieuw steeds vaker op in de media. Nu staat ze terug sterk in haar schoenen om te praten over de laatste jaren die heel moeilijk zijn gewest voor haar.

Sinds Tanja Dexters verkozen werd tot Miss België in 1998 kan heel Vlaanderen haar leven volgen in de media. Zo werd er ook heel veel geschreven over haar dieptepunten. Denk maar aan de vechtpartij op vakantie, een inval van de politie en drugs. Eerder dit jaar werd ze zelfs nog veroordeeld voor het bezit van cannabis en de handel in cocaïne.

Aan Het Laatste Nieuws verklapt Tanja nu zelf waar het juist fout liep. “Alles is eigenlijk begonnen zes jaar geleden na mijn scheiding met de papa van mijn dochter”, bekent ze. “Dat is heftig en dan ga je een beetje stappen, feesten, een beetje te veel wodka drinken om de ellende te vergeten. En voor je het weet zit je in dat oneindig straatje van ellende”, geeft ze toe.

Toch kijkt ze optimistisch naar de toekomst nu alles achter de rug is. “We zijn weer wat jaartjes verder en dan komt alles terug in zijn plooien. Dan kan je terug lachen en zit je weer bij DPG”, klinkt het. Ze zet nu alles op alles om het terug te maken in de media. “En dan ben je weer vertrokken, hé”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws