-->

Martien en Erica Meiland nemen ingrijpend besluit over hun toekomst samen

Martien en Erica Meiland nemen ingrijpend besluit over hun toekomst samen
Zaterdag 26 November 2022 - 16:30   I   Foto: Play4   I   door Redactie

We kunnen wel zeggen dat het de Meilandjes voor de wind gaat. Hun realityreeks ‘Chateau Meiland’ blijft razend populair en ze hebben hun schaapjes meer dan op het droge. Dat bewees Maxime onlangs toen ze met haar man een miljoenenvilla kocht. Een grote stap voor de toekomst, maar ook Martien en Erica blijven niet bij de pakken zitten.

De Meilandjes hebben de huizenmarkt opnieuw onveilig gemaakt. Maxime kocht onlangs nog een nieuwe miljoenenvilla met haar man Leroy, maar ook haar ouders hebben de verhuiskriebels blijkbaar weer te pakken. We zijn ondertussen de tel kwijt, maar Martien en Erica hebben opnieuw een pension op de kop getikt. En dat voor maar liefst 1,5 miljoen euro.

Er gingen eerder al geruchten rond dat de Meilandjes het pand op het oog hadden, maar nu blijkt het nieuws ook te kloppen. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa, de werkgever van de Meilandjes, aan het Nederlandse ‘Algemeen Dagblad’. Het pension bevindt zich opnieuw in het Nederlandse Noordwijk en telt maar liefst 14 slaapkamers, meerdere badkamers, een grote vergaderzaal en een sauna.

Hoogstwaarschijnlijk komt het pension terug in het volgende seizoen van ‘Chateau Meiland’. Of ze net zoals in het begin van hun realityshow opnieuw een bed and breakfast zullen openhouden, is dus nog één groot vraagteken. “Zodra er meer details bekend zijn over komend seizoen, dan komen we hier vanuit SBS 6 op terug”, aldus de woordvoerder. Misschien is ‘Pension Meiland’ wel in de maak.

Het zou gaan om onderstaand pand:

TAGS  I  Martien Meiland  I  Chateau Meiland  I  Maxime Meiland