-->

Kato Callebaut en haar man Tom Dice hebben iets groots te vieren

Kato Callebaut en haar man Tom Dice hebben iets groots te vieren
Zaterdag 26 November 2022 - 19:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Als Kato Callebaut en Tom Dice samen zingen, dan gebeurt er iets magisch. Maar ook in hun privéleven klikt het nog steeds erg goed tussen de twee. Zij hebben nu iets leuks te vieren waarover Kato meer onthult.

Kato Callebaut en Tom Dice kennen we vooral als het muzikale duo The Starlings. Ook in het echte leven vormen ze een duo, want de twee hebben al voor een lange tijd een relatie. Vorig jaar stapten ze zelfs nog stiekem in het huwelijksbootje. Onlangs deelden ze nog fantastisch nieuws, want ‘The Starlings’ zullen te zien zijn in de preselecties van ‘Eurosong’.

Dat is niet het enige leuke nieuws, want Kato en Tom hebben namelijk nog iets geweldigs te vieren. Tom mag vandaag namelijk 33 kaarsjes uitblazen en daarom wil Kato haar man even in de bloemetjes zetten. “Happy birthday, husband”, schrijft ze op haar Instagramverhaal.

En dat ze iets te vieren hebben, dat mag je best letterlijk nemen. Kato deelt ook nog een grappig filmpje waarin de twee het beste van zichzelf geven. Zo laten ze hun beste dansmoves zien op het liedje ‘L’amour Toujours’ van Gigi D’Agostino.

TAGS  I  Kato Callebaut  I  Tom Dice  I  The Starlings