-->

Na veel commotie schept Rachel Hazes duidelijkheid: "Medelijden met jou"

Na veel commotie schept Rachel Hazes duidelijkheid:
Zondag 27 November 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Rachel Hazes pikt het niet langer. Ze plaatst een statement op haar Instagrampagina over de brief die Yvonne Coldeweijer zou ontvangen hebben en ze haalt ook meteen fel uit naar de roddelkoningin.

Onlangs deelde Yvonne Coldeweijer dat ze een brief had ontvangen die André Hazes had geschreven voor zijn ex Sarah van Soelen. Volgens Yvonne zou André’s moeder Rachel deze brief aan haar hebben bezorgd, omdat André daarin slecht praat over Monique Westenberg. Tussen André en Monique ging het een tijdje terug beter en Rachel zou daar een stokje voor hebben willen stekken. 

Op haar Instagrampagina ontkent André’s moeder nu dat zij de brief naar Yvonne heeft verstuurd. “Echt een hele zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden heeft over mij totaal niet klopt”, klinkt het. “Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon?!”, aldus Rachel.

Ze laat ook weten dat ze geen ruzie heeft met André. "Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem. Van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake”, zegt ze. Vervolgens deelt ze ook nog het berichtje dat ze naar Yvonne heeft gestuurd. "Je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden", besluit ze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

TAGS  I  Rachel Hazes  I  AndrĂ© Hazes  I  Yvonne Coldeweijer