-->

Thibaut Courtois en verloofde onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding

Thibaut Courtois en verloofde onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding
Vrijdag 25 November 2022 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

We kunnen het gejuich nog horen. Afgelopen woensdag wonnen de Rode Duivels hun eerste WK-match. Vooral de vreugde toen Thibaut Courtois de penalty van de Canadezen kon tegenhouden, bleef nog lang nazinderen. Dat heeft hij naar eigen zeggen te danken aan de onvoorwaardelijke steun van zijn verloofde.

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig leerden elkaar zo’n anderhalf jaar geleden kennen en vielen meteen als een blok voor elkaar. Afgelopen zomer ging de keeper aan de Italiaanse Amalfi-kust zelfs al op één knie voor zijn vriendin. Met de voorbereidingen van het huwelijk is het koppeltje echter nog niet bezig. Er komt geen haast bij kijken.

"Voor het WK hebben we er even werk van gemaakt, nu ontbreekt het ons aan tijd", vertelt Mishel in Het Nieuwsblad. Het WK gaat nu duidelijk even voor. Al durft het Israëlische model toch stiekem al eens weg te dromen over hun toekomst na het wereldkampioenschap, meer bepaald over hun vurige kinderwens.

"Thibaut en ik denken er wel aan. We willen graag kindjes", kan Mishel verklappen. Momenteel vormen de tortelduifjes een hecht gezinnetjes met Adriana en Nicolás, de kindjes uit Thibauts vorige relatie. Maar Mishel steekt niet onder stoelen of banken dat ze zelf ook graag mama wil worden. “Ik ga daar niet flauw over doen. Maar het is niet voor binnenkort, misschien na de trouw”, aldus Thibauts verloofde.

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Mishel Gerzig