Op deze bijzondere manier kondigde Hanne zwangerschap aan bij Marthe en Julia Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Op deze bijzondere manier kondigde Hanne zwangerschap aan bij Marthe en Julia

Op deze bijzondere manier kondigde Hanne zwangerschap aan bij Marthe en Julia

Op 27 november 2021 nam Julia Boschman de fakkel van Klaasje Meijer in K3 over. Morgen gaat op VTM ‘K3, één jaar later’ van start. Een docureeks waarin de K3’tjes terugblikken op Julia’s bewogen eerste jaar in de meidengroep.

Een bewogen jaar kunnen we het wel noemen. Een K3-tour, twee albums, ‘The Voice Kids’, ‘Liefde voor Muziek’… En dat is nog maar het begin van de lijst. Julia mocht het allemaal voor de eerste keer meemaken. Maar vooral Hannes zwangerschap maakte dit jaar speciaal. Die komt dan ook uitgebreid aan bod in de docureeks.

Hanne is ondertussen bevallen van de kleine Julien. Maar hoe bracht ze haar twee hartsvriendinnen op de hoogte? Ze stuurde de eerste echo van haar kindje door naar Marthe en Julia en wachtte vol spanning tot ze het heugelijke nieuws op hun schermen zagen. "Check jullie gsm eens. Ik heb iets doorgestuurd", klinkt het wel erg geheimzinnig.

Terwijl Marthe haar gsm maar niet aan de praat kreeg, kon Julia haar enthousiasme amper bedwingen. "Hanne, zeg dat het niet waar is", horen we de blondine vol ongeloof zeggen. Marthe en Julia schreeuwen het uit, gevolgd door een liefdevolle groepsknuffel. "Wij worden tantes", klinken de meisjes enthousiast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws