'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens heeft pijnlijk nieuws over haar verloving Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens heeft pijnlijk nieuws over haar verloving

'K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens heeft pijnlijk nieuws over haar verloving

Een jaar na de grote ‘K2 zoekt K3’-finale haalde Amy Courtens onlangs wel vaker het nieuws. Ze liet fel van zich horen toen Studio 100 Diede aanstelde als vervangster van Hanne. Dat terwijl Amy tweede werd in de wedstrijd en Diede vierde. Na deze tegenslag heeft Amy ook somber nieuws over haar nakende huwelijk.

Dat Amy niet gecontacteerd werd om Hannes plekje in te nemen, was eerst een bittere pil om te slikken. Hoewel ze al meermaals uithaalde naar Studio 100, koestert Amy toch geen wrok. “Ik ben niet boos dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij. Ik gun het haar”, zegt Amy met de hand op het hart in Dag Allemaal.

Bovendien heeft Amy het toch te druk om tijdelijk een K3’tje te zijn. Ze is met allerlei nieuwe projecten bezig, privé en op werkvlak. En dat eist zijn tol. Daarom moet ze de harde waarheid onder ogen zien. De blondine is al een hele tijd verloofd, maar een huwelijk komt er voorlopig nog niet aan.

Amy en haar vriend hebben namelijk hun handen vol met verbouwingswerken. “Aaron en ik doen alles zelf. Het is zo druk dat we onze trouw nog even uitstellen”, wil ze erover kwijt. Jammer, maar Amy laat het niet aan haar hart komen. “We hebben een heel leven om in het huwelijksbootje te stappen”, besluit ze. En uitstel is geen afstel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws