-->

Sandrine André krijgt het hard te verduren bij 'Familie': "Hoe dom kan je zijn"

Sandrine André krijgt het hard te verduren bij 'Familie':
Zondag 27 November 2022 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Lars (Kürt Rogiers) had een spannende comeback beloofd in ‘Familie’ en die zullen we krijgen ook. De trouwe ‘Familie’-fans moeten toekijken hoe zijn halfbroer Koen (Sieg De Doncker) alles van hem afneemt. En hoe Veronique (Sandrine André) alles zomaar laat gebeuren.

Tijdens Lars’ afwezigheid is zijn grote liefde Veronique in zwijm gevallen voor de charmes van zijn halfbroer Koen. Lars speelde bovendien niet alleen zijn vrouw kwijt, maar ook zijn positie bij Wolff & Bos. Koen heeft Veronique helemaal in zijn macht. Zodanig zelfs dat ze hem alle bankzaken en belangrijke papieren van haar en het bedrijf toevertrouwt.

Niet zo’n slim plan volgens de kijkers. Ze loopt regelrecht in haar ongeluk. “Hoe dom kan je zijn? Veronique is binnenkort al haar geld kwijt”, is een fan ervan overtuigd op Facebook. “Zo naïef, ze trapt overal in”, “Eigen schuld, dikke bult” en “Ze zal krijgen wat ze verdient”, vinden de kijkers. “Liefde maakt blind, en in haar geval blut”, besluiten ze.

Koen heeft uiteraard niet het beste voor met Veronique. Hij voert gewoon een toneeltje op om wraak te nemen op Lars en hem met lege handen achter te laten. “Ik ben zo benieuwd naar Veroniques reactie als ze ziet dat Koen slecht is”, lezen we op Facebook. Eén ding staat vast: het spelletje sleept voor de kijkers al te lang aan. “Spijtig dat het zolang moet duren”, vinden ze.

TAGS  I  Familie  I  Kürt Rogiers  I  Sandrine André  I  Sieg De Doncker