-->

Na pijnlijke breuk hebben Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' iets te vieren

Na pijnlijke breuk hebben Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' iets te vieren
Zaterdag 26 November 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jana en Christiaan zijn wellicht het meest besproken koppel uit afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Tot iedereens grote verrassing en spijt bleef het koppeltje niet getrouwd. Een beslissing die hen allebei heel zwaar viel. Maar vandaag hebben ze leuker nieuws.

Jana en Christiaans huwelijk liep helaas op de klippen. Ze hadden het allebei graag anders gezien, maar de twee staan gewoon te verschillend in het leven. Na het hele ‘Blind Getrouwd’-avontuur hebben ze hun relatie tóch nog een kans willen geven, maar tevergeefs. De twee - en dan vooral Jana - hebben er een enorm moeilijke periode op zitten. Maar nu gaat het een pak beter.

Jana mocht gisteren 30 kaarsjes uitblazen. Én vierde haar verjaardag in bijzijn van enkele andere ‘Blind Getrouwd’-deelnemers. Ze heeft de liefde niet gevonden in het programma, maar wel vriendschappen voor het leven. Ook met Christiaan, die maar al te graag van de partij was op Jana’s speciale dag.

Jana en Christiaan hebben aan hun (twee) pijnlijke relatiebreuk(en) duidelijk geen wrange gevoelens overgehouden. Ze gaan als goede vrienden door het leven. Christiaan wil zijn ex-vrouw dan ook feliciteren op Instagram. Mooi om te zien.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana