Presentator Otto-Jan Ham kondigt heuglijk nieuws aan: "Ik wilde dit al zo lang" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentator Otto-Jan Ham kondigt heuglijk nieuws aan: "Ik wilde dit al zo lang"

Presentator Otto-Jan Ham kondigt heuglijk nieuws aan: "Ik wilde dit al zo lang"

Onlangs konden we Otto-Jan Ham nog zien schitteren als kandidaat in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Maar als presentator heeft hij natuurlijk nog veel meer programma’s op zijn naam staan. Denk maar aan ‘De Campus Cup’, ‘Viva La Feta’ of ‘Hotel Romantiek’.

“Mensen die een pokkenhekel aan mij hebben, moeten het komende jaar niet te veel te televisie aanzetten”, onthult Otto-Jan Ham in ‘Midmid Mondial’, de voetbaltalkshow op Play4. Binnenkort duikt de presentator weer op in alle huiskamers. Hij gaat namelijk een tv-programma maken over drugs.

“Er zijn veel dingen die ik graag wil doen, maar dat spookte al heel lang in mijn hoofd”, legt Otto-Jan uit. “Zoals veel mensen ben ik gezond gefascineerd door drugs”, klinkt het. Bovendien heeft de presentator nog jonge kinderen, maar kleine kinderen worden groot. “Die leven nu nog in de jaren van onschuld, maar dat zal niet blijven duren. Daarom wilde ik me er wel eens in verdiepen”, besluit hij.

Hoe zijn gloednieuwe programma zal heten of wanneer het uitgezonden wordt, verklapte hij nog niet. “Maar het is niet voor morgen of volgende week”, kan Otto-Jan al kwijt. Hij is voorlopig nog volop bezig met een theatervoorstelling, ‘De Campus Cup’, ‘Viva La Feta’ en een ander project waar hij nog even niets over mag verklappen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws