Metejoor breekt helemaal na roddels over affaire met Julia Boschman Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor breekt helemaal na roddels over affaire met Julia Boschman

Metejoor breekt helemaal na roddels over affaire met Julia Boschman

Het gaat Metejoor voor de wind. Zijn nummers leverden een voor een goud en platina op, de tickets van zijn allereerste Sportpaleisconcerten vliegen de deur uit en hij bracht nog maar net ‘Wat wil je van mij' uit, een duet met de Nederlandse Hannah Mae. Maar naast het podium is niet alles rozengeur en maneschijn.

Nog niet zo lang geleden was Metejoor betrokken in dé roddel van de zomer. Hij zou zijn vriendin meermaals bedrogen hebben met K3’tje Julia Boschman tijdens de opnames van ‘The Voice Kids’. Zowel Julia als Metejoor hebben de geruchten inmiddels ontkend, maar zo maakte de zanger meteen al kennis met de andere kant van de medaille van zijn succes.

“Dat zijn inderdaad minder fijne dingen die kwetsend zijn voor mij en mijn omgeving”, vertelt Metejoor nu in Dag Allemaal. Zeker in het begin had hij het er enorm moeilijk mee. “Maar je hebt dat niet in de hand. Dus kweek je een olifantenvel en zeg je tegen jezelf: ‘Laat het los!’”, klinkt het. Negativiteit zal er altijd zijn, dus de zanger besluit zich voortaan op de positieve dingen te focussen.

“Da's ook volwassen worden. In de showbizzwereld moet je snel volwassen worden, heb ik gemerkt”, lacht Metejoor nu. Maar die roddels hebben hem wel compleet veranderd als mens. “Ik was altijd een open boek, maar ik ben een binnenvetter geworden”, geeft hij toe. “Niet erg, ik ben gewoon iets meer in mezelf gekropen, zoek af en toe de rust op.”

Populair

Laatste nieuws