-->

Ruth Beeckmans komt tot pijnlijke vaststelling na overlijden van haar partner

Ruth Beeckmans komt tot pijnlijke vaststelling na overlijden van haar partner
Maandag 28 November 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Vorige week ging het nieuwe seizoen van ‘Code van Coppens’ van start op VTM. Gisteren konden we de tweede aflevering meepikken en nog eens genieten van Ruth Beeckmans uitbundige lach. Maar het is lang geleden dat we haar nog zo zagen.

In april moest Ruth Beeckmans helaas afscheid nemen van haar partner Gary, de vader van haar twee kinderen. Hij overleed eind april op zijn 54ste aan hartfalen. Een groot verlies dat voor de actrice natuurlijk moeilijk te verwerken is.

Gisteren zagen we Ruth schitteren in ‘Code van Coppens’. Ze probeerde samen met VTM-directeur Davy Parmentier uit de escaperoom te ontsnappen. Helemaal zoals we haar kennen: als haar enthousiaste, vrolijke en uitbundige zelve. Maar de opnames vonden al lang voor het overlijden van haar partner plaats.

“Vanavond probeer ik met de onderstebovenstebeste baas de code van de geweldige Coppensbroertjes te kraken”, schreef Ruth gisteren op Instagram. Gevolgd door “Toen geluk nog heel gewoon was”, “Toen mijn hart nog heel was” en “Betere tijden”. Woorden die haar volgers meteen naar de keel grijpen.

Kijkt mee van hierboven

“Daarboven kijkt er eentje mee”, “Probeer te genieten van de kleine dingen, ik ben zeker dat hij je van hierboven helpt”, “Ik hoop echt dat je ooit terug plezier vindt in het leven. Ik denk vaak aan je, veel moed” en “Sterkte”, steken Ruths volgers haar een hart onder de riem. “Je blijft een topmadam”, moeten ze besluiten. Ook Staf Coppens betuigt zijn steun.

TAGS  I  Ruth Beeckmans  I  Code van Coppens  I  Staf Coppens