-->

Lotte Vanwezemael pronkt op Instagram met nieuwe vriend én volle boezem

Lotte Vanwezemael pronkt op Instagram met nieuwe vriend én volle boezem
Maandag 28 November 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lotte Vanwezemael is niet meer single en dat steekt ze niet langer onder stoelen of banken. Op Instagram deelt de seksuologe opnieuw een kiekje met haar nieuwe vriend.

Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Lotte Vanwezemael een nieuwe vriend zou hebben. Iets meer dan een jaar geleden liep haar relatie met haar vorige vriend Kris na zeven jaar stuk. De twee woonden zelfs samen, maar nu lijkt Lotte helemaal klaar te zijn voor een nieuwe relatie.

Onlangs deelde ze op sociale media voor de eerste keer enkele beelden van haar nieuwe vriend Max Henrard. Lotte’s manager vertelde toen nog dat ze het rustig aan wilde doen, maar hij bevestigde wel dat Lotte en Max aan het daten zijn. En dat lijkt heel goed te gaan, want de seksuologe deelt nu een nieuw plaatje met hem op haar Instagramverhaal.

De twee poseren samen voor de spiegel en Lotte heeft een grote glimlach op haar gezicht staan. Max, een snowboarder en zaakvoerder, lijkt haar dus heel gelukkig te maken. Bovendien valt ook Lotte’s outfit op. Ze draagt een diep uitgesneden topje en ze laat zo wel erg diep in haar boezem kijken.

TAGS  I  Lotte Vanwezemael