-->

Kato en Tom van The Starlings maken slecht nieuws bekend: "Danku voor alles"

Kato en Tom van The Starlings maken slecht nieuws bekend:
Maandag 28 November 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Kato Callebaut en Tom Dice vormen niet alleen een muzikaal duo met The Starlings, maar gaan ook naast het podium als - ondertussen getrouwd - koppeltje door het leven. Maar nu zenden ze minder leuk nieuws de wereld in.

The Starlings doorkruisten de afgelopen weken het hele land met hun theatertour, maar die hebben ze nu helaas achter de rug. Met pijn in het hart nemen ze weer even afscheid van de fans en het podium. “En zo zitten onze theaters erop. Bedankt aan heel ons team, onze familie. We love you guys”, schrijven Kato en Tom geëmotioneerd.

Het koppeltje mag in ieder geval trots zijn op hun prestatie. De fans zijn laaiend enthousiast. “Supermooie show met prachtige nummers”, “Het was geweldig”, “Enorm van genoten” en “Hopelijk komen jullie snel terug”, klinkt het in de reacties.

“En vooral aan jullie: merci om erbij te zijn, voor alle steun en tot ZEER snel”, sluiten The Starlings hun berichtje af. Lang zullen we inderdaad niet moeten wachten om Kato en Tom weer aan het werk te zien. In januari wagen ze hun kans in de preselecties voor het grote Eurovisiesongfestival. Ze weten dus wat gedaan de komende maand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Starlings (@wearethestarlings)

TAGS  I  The Starlings  I  Kato Callebaut  I  Tom Dice