-->

Ianthe Tavernier doet haar blazer open en showt sexy lingerie: "Mooie beha"

Ianthe Tavernier doet haar blazer open en showt sexy lingerie:
Maandag 28 November 2022 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Ianthe Tavernier trakteert haar volgers op een pikant plaatje. De musicalster draagt een zeer gewaagde outfit en laat wel erg veel zien van haar lichaam.

Het gaat hard voor Ianthe Tavernier. Momenteel schittert ze in ‘De Moord op de Oriënt Express’ en binnenkort zal ze de zieke Ann Van den Broeck vervangen in de ‘Winterrevue’. Ook voor volgend jaar heeft de actrice al grootse plannen. Zo maakt ze ook deel uit van de cast van ‘Red Star Line’ en ‘Les Misérables’.

Daar moet ze nu wat over kwijt op Instagram. “Tussen alle drukte door wil ik jullie graag uit de grond van mijn hart bedanken voor al jullie liever berichtjes”, schrijft ze. “Ik mag mijn pollekes kussen met deze zotte kansen”, aldus Ianthe. Ze deelt ook meteen een erg uitdagend plaatje, waarop ze haar boezem in de kijker zet. 

Dat plaatje lijkt in de smaak te vallen bij haar volgers, want die plaatsen allemaal complimentjes in de reacties. “Jij bent zo knap”, “Een prachtige madam”, “Je ziet er stralend uit met je mooie outfit”, “Body goals”, “Wauw, zo mooi en sexy”, “Wauw, geweldige foto” en “Je bent echt supermooi”, klinkt het onder meer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ianthe tavernier (@ianthetavernier)

TAGS  I  Ianthe Tavernier