Eline De Munck maakt volgers gek in doorzichtig lingeriesetje: "Mooie billen" sexy
sexy

Eline De Munck maakt volgers gek in doorzichtig lingeriesetje: "Mooie billen"

Eline De Munck maakt volgers gek in doorzichtig lingeriesetje: "Mooie billen"

Op Instagram laat Eline De Munck zich regelmatig eens van - of ín - een gewaagd kantje zien. Opnieuw weet de presentatrice nu de aandacht van al haar volgers te trekken met enkele pikante kiekjes.

Naar oude gewoonte haalt Eline De Munck haar speelse kant naar boven en poseert ze in een sexy doorzichtig setje in haar badkamer. Het is niet de eerste keer dat Eline haar lichaam in de strijd gooit op haar socials. Maar daar heeft ze deze keer wel een gegronde reden voor.

De bedoeling van de foto’s: aandacht trekken voor Black Friday in alle winkels van haar brillenmerk Odette Lunettes. “Daar hebben deze foto’s zoals je ziet helemaal niets mee te maken, maar zo heb ik wel zeker even jullie aandacht”, lokt Eline haar volgers in de val.

“Gelukt”, lacht Dina Tersago in de reacties. En of het gelukt is. “Ja, Eline weet toch wat van marketing, hoor”, merkt iemand op. “Wat een body”, “Als je het hebt, mag je er gerust mee pronken”, “Mooie billen”, “Hete brok” en “Beauty”, luidt het nog in de reacties. Eline is duidelijk in haar opzet geslaagd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws