-->

Bab Buelens en Vincent Banic delen na huwelijk opnieuw heuglijk nieuws

Bab Buelens en Vincent Banic delen na huwelijk opnieuw heuglijk nieuws
Maandag 28 November 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Bab Buelens en Vincent Banic stapten vorig jaar nog in het huwelijksbootje. Nu heeft het koppel weer geweldig nieuws te melden. Bab vertelt er zelf meer over op Instagram.

Vorig jaar gaven Bab Buelens en Vincent Banic elkaar nog het jawoord in het grootste geheim. De twee kondigden eerder hun verloving aan, maar ze onthulden niet wanneer ze juist gingen trouwen. Nu zijn we meer dan een jaar verder en nu plaatst Bab opnieuw een bijzondere boodschap op sociale media. 

Het koppel heeft namelijk weer wat te vieren. “533 dagen getrouwd”, schrijft ze op haar Instagrampagina. Ze deelt ook meteen een foto van hun trouwdag. “Beste beslissing van mijn leven om ja te zeggen tegen zo’n mooie ziel”, reageert haar man Vincent. “Nog heel veel liefde voor elkaar en geniet”, “Jullie zijn zo cute samen als koppel” en “Proficiat samen”, klinkt het meermaals in de commentaren.

Bab en Vincent kennen elkaar al negen jaar. Toch kwamen er pas romantische gevoelens in het spel toen ze samen op de set van ‘Familie’ stonden. Ook in de soapserie speelden de twee een koppel. Vincent en Bab hielden hun relatie in het begin stil, maar nu mag iedereen het weten dat ze heel gelukkig zijn.

TAGS  I  Bab Buelens  I  Vincent Banic