-->

Junior Planckaert neemt pijnlijk besluit over toekomst met zijn vriendin Pauline

Junior Planckaert neemt pijnlijk besluit over toekomst met zijn vriendin Pauline
Maandag 28 November 2022 - 21:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

In ‘Junior op zoek naar de liefde’ viel Junior Planckaert als een blok voor Pauline De Vos. Bijna een jaar na de opnames van het datingprogramma is het nog steeds grote liefde. Toch heeft Junior een niet mis te verstane boodschap over hun toekomst samen.

Al zo’n tien maanden maakt Pauline deel uit van de Planckaert-familie. Het is nog steeds dik aan tussen haar en Junior. Ook al vormt de afstand tussen de twee soms wel een probleem. En hoewel Junior nog steeds tot over zijn oren verliefd is op Pauline, is hij nog niet meteen klaar voor een volgende stap. “Tien maanden is nog pril”, denkt hij erover in Het Nieuwsblad.

“En we hebben elkaar leren kennen in een omgekeerde situatie”, legt hij uit. “Normaal flirt je wat, tast je af en heb je het over luchtige dingen. Maar in zo'n programma moet je echt direct de diepgaande vragen stellen. En dat nog eens met een camera op je kop”, klinkt het. Pas nu, in het echte leven, leren de twee elkaar beter en beter kennen en ontdekken ze steeds nieuwe dingen over de ander.

Hoewel Junior al 30 is, wil hij niets overhaasten. “Misschien ben ik daar trager in dan normaal. Terughoudender, maar alles op zijn tijd”, vindt de Planckaert. Een grote stap als samenwonen is dus nog niet meteen aan de orde. “Ik wil iemand duizend procent kennen voor ik met die persoon ga samenwonen. Ik ben echt heel voorzichtig”, besluit Junior.

TAGS  I  Junior Planckaert  I  Pauline De Vos