-->

Haar in de boter bij Stephanie Planckaert en haar man Christopher: "Pff, mannen"

Haar in de boter bij Stephanie Planckaert en haar man Christopher:
Maandag 28 November 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Stephanie Planckaert en haar man Christopher Timmerman zijn begonnen aan een groot avontuur. Dat lijkt al meteen niet zo vlot te verlopen en daar vertelt ze nu zelf meer over.

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman zijn ondertussen al meer dan 13 jaar getrouwd. Toch lopen de frustraties nu hoog op als ze aan een grote klus beginnen. “Ik noem het de ideale relatietest, hij noemt het behangen”, schrijft Stephanie op haar Instagramverhaal. Vervolgens geeft ze haar volgers verschillende updates over hoe het gaat.

In het begin gaat alles nog goed, maar al snel begint Stephanie zich te ergeren aan haar man. “Ik sta hier zo braaf te werken en Christopher is weeral onnozel aan het doen”, schrijft ze bij een filmpje waarop hij aan het dansen is. Niet veel later besloot Stephanie dan maar om hem alleen verder te laten werken.

“Na een tijdje ben ik dan maar braaf in de zetel gaan liggen”, klinkt het. Al lijkt Christopher geen aandacht te hebben voor Stephanie. “Dan komt hij niet eens naast mij liggen omdat hij het wil afwerken. Echt hé”, schrijft ze. Toch sluit ze positief af, want ze deelt als laatste nog het resultaat. De kamer van haar dochter Elara is volledig klaar.