Na moeilijke periode komt Jens Dendoncker met verrassing van jewelste Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na moeilijke periode komt Jens Dendoncker met verrassing van jewelste

Na moeilijke periode komt Jens Dendoncker met verrassing van jewelste

Jens Dendonkcer heeft zware tijden achter de rug. De pijnlijke relatiebreuk met Lauren Versnick en zijn zware depressie hebben een serieuze indruk op hem nagelaten. Maar de presentator is weer helemaal terug van weggeweest. Én kondigt ontzettend goed nieuws aan.

Jens is eindelijk weer zo goed als de oude. Hij schittert weer elke dag op VTM in de gloednieuwe quiz ‘Even goeie vrienden’ aan de zijde van Julie Van den Steen en zal vanaf het voorjaar ‘The Masked Singer’ presenteren. Maar dat is niet het enige waarmee Jens zijn dagen vult. Hij komt met een verrassing van formaat.

In Dag Allemaal onthult de presentator nu dat hij volop bezig is met het schrijven van een boek. Het boek zal volgend jaar overal in de rekken liggen en krijgt de titel ‘Ik mag er niet aan denken’. “Het is autobiografisch, inclusief de ups en downs. Ik hoop af en toe een glimlach te scoren, maar het is toch vooral een serieus boek”, weet Jens al te vertellen. Voor meer informatie is het wachten tot 2023.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws