-->

Gloria Monserez geeft ongezouten mening over coaches van 'The Voice'

Gloria Monserez geeft ongezouten mening over coaches van 'The Voice'
Dinsdag 29 November 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gloria Monserez’ taak bij ‘The Voice van Vlaanderen’ zit er helaas alweer op. Tijdens de liveshows keert An Lemmens gewoon weer terug als vaste presentatrice van de wedstrijd. Jammer voor Gloria, want zij had het er enorm naar haar zin.

Gloria mocht - net als goede vriend Aaron Blommaert - voor de eerste keer een grote show presenteren. De ketnetwrapster nam tijdelijk de fakkel over van An Lemmens, die tijdens de opnames van de Knockouts en de Battles op zwangerschapsverlof was. Nu moet Gloria helaas afscheid nemen van ‘The Voice’ en de geliefde coaches.

Zeker Jan Paternoster kon haar wel bekoren. In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' gaf Gloria toe dat hij stiekem toch wel haar favoriete coach was. “Die geeft bijvoorbeeld supergoede feedback. Altijd als hij iets zei, dachten de andere coaches: ‘Ah ja, dat is eigenlijk wel waar’”, legt An Lemmens’ vervangster uit. “En dat is het teken dat je goed bent, hé”, besluit ze.

De minst leuke coach? Aan die vraag wil Gloria zich liever niet wagen. Die is er ook niet volgens haar. “Heel eerlijk, ze zijn allemaal keitof”, zegt ze met de hand op het hart. “Koen Wauters en Natalia, de ervaren rotten, weten heel goed waarover ze spreken. En dan heb je Jan Paternoster en Mathieu Terryn, die in hetzelfde schuitje zitten als Aaron en ik. Het is voor hen ook de eerste keer dat zij het doen”, aldus Gloria. Ze voelde zich duidelijk meer dan thuis bij ‘The Voice’.