-->

Binnenkort definitief 'The Voice' zonder An Lemmens? Dit kan ze erover kwijt

Binnenkort definitief 'The Voice' zonder An Lemmens? Dit kan ze erover kwijt
Dinsdag 29 November 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

An Lemmens is al sinds jaar en dag een vast gezicht bij ‘The Voice van Vlaanderen’. Dit seizoen werd ze even vervangen door Gloria Monserez, maar als presentatrice is ze bijna niet meer uit de show we te denken. Toch zou dit zomaar eens het laatste seizoen met An kunnen zijn.

Dat An het er altijd enorm naar haar zin heeft, staat buiten kijf. “In de eerste plaats is het een programma dat ik maak met mensen die allemaal goede vrienden zijn geworden. Onze band is heel hecht, wat ervoor zorgt dat je met een trouwe ploeg samen keihard werkt om iets moois op tv te brengen”, vertelt ze in Het Nieuwsblad. Bovendien staat de presentatrice elke keer opnieuw versteld van de vele talenten die de revue passeren.

Dat maakt het programma allemaal zo mooi en oprecht. Toch durft An wel eens te dromen van een leven na ‘The Voice’. Ze blijft nieuwsgierig om meer te ontdekken. “Wat mijn carrière betreft, zou ik graag terug willen naar waar ik begonnen ben: tv-maker zijn”, zegt ze zonder erover te moeten nadenken. “Ik ben door de jaren geëvolueerd naar ‘de presentatrice van grote shows’. Maar eigenlijk zou ik heel graag nog eens zelf tv willen maken, zoals in mijn beginjaren”, aldus An.

Of dat betekent dat ze meteen afscheid neemt van ‘The Voice van Vlaanderen’? Waarschijnlijk niet. Maar als ze beslist dat toch te doen, weten we één iemand die geschikt is om haar taak over te nemen. An werd dit seizoen tijdens de Knockouts en de Battles namelijk vervangen door Gloria Monserez omdat ze met zwangerschapsverlof was. En dat deed het jonge geweld in ieder geval met glans.