-->

Zien: Metejoor deelt rake klappen uit tijdens een uit de hand gelopen ruzie

Zien: Metejoor deelt rake klappen uit tijdens een uit de hand gelopen ruzie
Dinsdag 29 November 2022 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Zo zag je Metejoor nog nooit. De zanger deelt op Instagram enkele beelden van zijn nieuwste videoclip en daarin gaat hij op de vuist met een andere man.

Afgelopen zaterdag kreeg Metejoor nog fantastisch nieuws te horen op Q-pop in het Sportpaleis. Zijn nummer ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ kreeg de award voor ‘hit van het jaar’. Nu heeft de zanger opnieuw leuk nieuws te melden voor zijn fans, want hij brengt binnenkort een nieuwe videoclip uit.

Onlangs lanceerde hij zijn nieuwste single ‘Wat Wil Je Van Mij’. Het nummer is een duet met zangeres Hannah Mae en op 2 december komt de videoclip eindelijk uit. Om dat nieuws aan te kondigen laat hij daar nu al twee beelden van zien en die zijn wel heel opmerkelijk.

Zo krijgen we op de eerste foto een heel kwade Metejoor te zien die wordt tegengehouden. Dat blijkt toch niet te werken, want op de tweede foto is hij verwikkeld in een gevecht. De zanger zit bovenop een andere man en deelt rake klappen uit. Zelf krijgt ook een slag in zijn gezicht.

Geschokt

Zijn fans hadden alleszins niet verwacht dat de videoclip voor ‘Wat Wil Je Van Mij’ zo gewelddadig zou zijn. “Vechtersbaas!”, “Spannend”, “Oh amai, jou wil je precies niet tegen hebben” en “Oh, wat ben jij geweldig”, klinkt het onder meer in de commentaren. 

TAGS  I  Metejoor